CILJI

Osnovni cilji, ki jih družba zasleduje so:  

V okviru razvoja izdelkov in inovacij opravlja večino konstrukcij, prototipov izdelkov direktor za razvoj in tehnične zadeve v sodelovanju z ostalimi zaposlenimi na delovnem mestu »dela za izvedbo individualnih naročil«.   

V serijski proizvodnji se proizvajajo razni kovinski izdelki, katere v veliki meri podjetje tudi razvija in izdela z lastno tehnologijo.  

KEV d.o.o. si je začrtal v svoji marketinški strategiji izdelovanje takšnih kovinskih izdelkov, ki so na podlagi skupnega sodelovanja s kupci, plod lastnega razvoja in po katerih v največji meri povprašujejo srednje in  velike družbe, ki ne morejo takšnih delov, kot rezervnih delov ali delov pri racionalizaciji svojih proizvodnih procesov kupiti na trgu.  

KEV d.o.o. nenehno skrbi za uvajanje nove tehnologije v svoj proizvodni proces, prav tako pa skrbi za sprotno izobraževanje na področju predelave in obdelave kovin.  

Ready To Start New Project With Intrace?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

»Podjetje KEV d.o.o. je v letu 2022 pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - Vavčer za pridobitev certifikatov. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«Copyright © 2022 KEV d.o.o.